Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич изгледа загубата от Лудогорец

...
Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич изгледа загубата от Лудогорец
Коментари Харесай

Заги: Срещу Лудогорец бяхме много изплашени!

Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич изгледа загубата от Лудогорец с 0:2 от трибуните на стадион " Александър Шаламанов ".

Заги имаше да изтърпява още един дуел от наказването си от предходния престой в " Овча купел ". Белите не насочиха нито един удар, като по този начин и не се " сбиха " със противника. Мачът приключи и без картони.

" Бяхме доста изплашени, играхме с огромен боязън. Не съм удовлетворен от това. Трябва да оправим доста неща. Надявам се към този момент в идващия дуел с Етър, който ни следва, да играем по-сериозно. Това беше най-лошият мач на тима, откогато съм треньор. Нямахме нито един удар ", гневен бе сърбинът пред " Тема Спорт ". Той пое столичани за първи път напролет на 2017 година.

Добрата вест, в случай че изобщо може да има такава, за наставника на Славия е, че за семейството против Етър в понеделник двама от най-опитните ще се завърнат в състава. Това са капитанът Галин Иванов, който не игра с Лудогорец поради наказване, и халфът Емил Мартинов, който лекуваше травма. Под въпрос до последно ще е присъединяване на Крис Добрев, който също е с контузия. Ерол Дост също е с болежки, само че ще е подготвен.

" Паузата за националните тимове ще е доста значима за нас, да поработим. Да почистим много неща. Постоянно приказваме, само че трябват резултати ", добави Загорчич. Очаква се Славия да играе контрола с Марек по време на спирането.
 Венци Стефанов: Това съдийство е закононарушение
Венци Стефанов: Това съдийство е закононарушение

" Грешката с Бакеро беше моя "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР