Старши треньорът на Шумен Янко Янков похвали отбора си след

...
Старши треньорът на Шумен Янко Янков похвали отбора си след
Коментари Харесай

Янко Янков: Проявихме характер срещу много силен съперник

Старши треньорът на Шумен Янко Янков похвали тима си след изненадващата победа с 86:79 над Спартак (Плевен) в среща от седмия кръг на НБЛ. 

" Първо бих желал да поздравя момчетата за проявения темперамент. Въпреки, че водехме през по-голяма част от мача, в последната част допуснахме съперника да се приближи на 5-6 точки, което ни поизнерви, постегна. През този сезон в такива мачове, в които се стига до подобен резултат, нормално ги губехме. Това демонстрира едно израстване в момчетата, демонстрираха непоклатимост, играха мъдро и мисля, че през днешния ден закономерно победихме един доста добър тим. Отбор, който не инцидентно до през днешния ден нямаше нито една загуба ”, сподели Янков. 
 Шумен шокира водача в НБЛ Шумен шокира водача в НБЛ
“За да играем по-добре в остатъка от сезона, ни следва тежка работа в залата и повече убеденост и самочувствие. Момчетата имат качества, би трябвало да имат вяра повече в себе си, да извършват поставените задания и мисля, че можем да демонстрираме още по-добра игра, изключително у дома. Щом успяхме да ограничим Спартак Плевен до 80 точки, значи сме играли в отбрана устойчиво. Имаше един спад в третата част, която те завоюваха с разлика от десетина точки, само че отново дублирам проявихме темперамент. В по-голяма част от времето бяхме постоянни в защита и това ни даде опция да победим ”, обавя още треньорът на Шумен.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР