Старши треньорът на Септември Светослав Петров бе много афектиран след

...
Старши треньорът на Септември Светослав Петров бе много афектиран след
Коментари Харесай

Светослав Петров: Не беше честно! Не приемам реакцията на ЦСКА след гола

Старши треньорът на Септември Светослав Петров бе доста обиден след края на мача против ЦСКА - София, изгубен от неговия тим с 0:1. " Червените " стигнаха до успеха, откакто не върнаха топката на своя съперник, който малко по-рано я бе изкарал в тъч поради лежащ на земята футболист.
 Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация
Петров се изрази срещу метода, по който отборът на Саша Илич завоюва срещата и съобщи изрично, че Септември е играл само и единствено за себе си.

" 
Не мисля, че има кой знае какво за описване. Аз не го одобрявам този метод, по който получихме гол. Не одобрявам и последвалата реакция от съперника. Преди 2 седмици в Шотландия Глазгоу имаха същата обстановка. 
 Светослав Петров влезе в вербален конфликт с почитатели на ЦСКА - София Светослав Петров влезе в вербален конфликт с почитатели на ЦСКА - София
Аз дълги години съм бил футболист и треньор в ЦСКА и едно от най-важните неща е било да се излиза с чест и достолепие от всеки мач. Затова най-много не одобрявам този метод. Според мен не беше почтено. Чух много обиди по мой адрес. Искам да кажа, че играхме само и единствено за себе си. Отборът ни е формиран от много млади момчета. 
31  Септември - ЦСКА - София


Всичко е свършило, мачът остава в историята. Реакцията на тима беше задоволително добра. Опитахме се да се надиграваме. През първото полувреме стояхме доста добре. Мисля, че имахме по-чистите положения. Футболът е игра на неточности и голове. Съжалявам, че губим с подобен гол. 


31  Септември - ЦСКА - София
След днешния мач няма по какъв начин да съм неудовлетворен от влагането и играта на момчетата. Искам да изгледам на запис дуела, само че ми се стори, че стояхме безусловно равностойно. Беше ми смешно преди мача, когато съперникът ни пита дали желаеме да полеем терена, с цел да бъде топката по-бърза.
31  Септември - ЦСКА - София


Не мога да разясня дейностите или играта на ЦСКА. Коментирам единствено нашия тим. 

Да се възстановим добре и ще мислим за идващите съперници. 

Доста хора от новите футболисти пристигнаха в придвижване. Имат някои проблеми чисто физически да влязат в темп, само че мисля че с всеки мач тимът ще наподобява по-добре. Вярвам на футболистите ", съобщи Петров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР