Старши треньорът на Септември София – Светослав Петров, остана много

...
Старши треньорът на Септември София – Светослав Петров, остана много
Коментари Харесай

Светослав Петров с остри думи след загубата от Лудогорец: Головете са много солени

Старши треньорът на Септември София – Светослав Петров, остана доста отчаян след загубата с 1:3 в гостуването си на първенеца Лудогорец.

„ Не ни доближиха много неща. Головете са доста солени. Не желая да си споделям мнението за това, което се случи на терена. Не съм очаквал, че ще съм толкоз обиден. Първото полувреме играхме доста мощно. Искам да изгледам записа, само че за мен при първия гол на Лудогорец има нарушаване против наш състезател, а дузпата е доста противоречива. В съблекалнята футболистите споделиха, че съдията е споделил, че дузпата е за нарушаване на Шейтанов, а демонстрира жълт картон на Георгиев… “, стартира Петров.

„ Ние сме извънредно млад тим. Срещу тим като Лудогорец е доста мъчно да се върнем в мача. Аз съм доста удовлетворен, че на полувремето трябваше да влиза Текпетей, с цел да обръща мача. Тези неща не оказват помощ на никого. Това не идва от Лудогорец, само че, за жалост, всеки мач… Прекалено доста неща се натрупаха, противоречиви решения, неточности. Не желая да се извинявам. Опитахме да играем футбол. На моменти ни се получаваше, на моменти – не. Пак споделям, от тези неща никой не печели. Не желая да не преставам, с цел да не си навлека санкция “.

„ Със промените опитахме да освежим играчите. Психологически е казусът. Когато играеш против Лудогорец и получиш два такива гола, обикновено е да падне мотивацията. Каквото и да опитваме да създадем е ясно, че няма да се получат нещата. Изключително съм удовлетворен. През първото полувреме имахме по-чистите положения. Трудно ми е да приказвам за футбол. Беше ясно какво ще се случи, не знам за какво трябваше по този метод “, разяснява още Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР