Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо похвали своите играчи за

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо похвали своите играчи за
Коментари Харесай

Моуриньо критикува УЕФА заради формата на европейските турнири

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо похвали своите играчи за себераздаването при нулевото тъждество с Реал Сосиедад, което класира " вълците " за четвъртфиналите в Лига Европа след успеха с 2:0 в първия мач.

" Когато си изгубил с 0:2, хвърляш всичко в офанзива на реванша и тъкмо това направиха домакините. Те ни притисниха, подкрепени от своите почитатели на този превъзходен стадион, само че моите момчета дадоха всичко от себе си. Сосиедад искаше да вкара гол в първите 15-20 минути, само че ние се защитавахме доста добре и чакахме своя късмет на контраофанзива.
 Реал Сосиедад и Рома приключиха 0:0 в осминафинален мач - реванш в Лига Европа
Рома удържа Реал Сосиедад и откри място на четвъртфиналите в Лига Европа

" Вълците " не позволиха загуба

Имахме компликации, Неманя Матич има вирус и не можеше да играе, тъй че Вайналдум, който не игра в продължение на шест месеца, трябваше да играе 90 минути два пъти за три дни.

Връщаме се в Рим изтощени, само че удовлетворени. Показахме храброст и всеотдайност, Белоти, който преди няколко дни направи интервенция на ръка, Пелегрини с 30 шева в главата. Ние не сме най-хубавият тим в света, само че сме мощен колектив ", сподели Моуриньо пред Скай Спорт Италия.

Португалецът подлага на критика УЕФА за формата на Лига Европа и влизането в шампионата на третите в групите на Шампионска лига.

" В Лига Европа има тимове, които съгласно мен не би трябвало да са там. Ако те са отстранени от Шампионска лига, те би трябвало да се приберат у дома! Така че, в случай че Лига Европа бъде извоювана от тим, който излезе от Шампионската лига, тогава това ще бъде безсмислено за мен ", сподели Моуриньо.
 Арсенал е навън от Лига Европа след прословут гол от центъра за Спортинг и драма с дузпи
Арсенал е навън от Лига Европа след прословут гол от центъра за Спортинг и драма с дузпи

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР