Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо избегна забрана да изпълнява

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо избегна забрана да изпълнява
Коментари Харесай

Нови 20 000 евро глоба за Специалния

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо избегна възбрана да извършва функционалностите си откакто сътрудничи на дисциплинарния прокурор на Италианската футболна федерация и вместо това беше санкциониран единствено с 20 000 евро (22 000 долара) за това, че дефинира рефер като неустойчив. Моуриньо сложи под подозрение качествата на рефера Матео Марченаро преди мача сред Рома и Сасуоло.

" Той три пъти беше четвърти арбитър на нашите срещи и не мисля, че има прочувствената непоклатимост за дуели на сходно равнище ", сподели португалският ментор на гранда от Рим.

По време на същата конференция Моуриньо атакува нападателя на Сасуоло Доменико Берарди с думите, че играчът " преувеличава при фаулове, с цел да провокира жълти картони ".

По-късно Жозе Моуриньо съобщи, че италианският му език не е задоволително добър, с цел да изясни дадени концепции.

Рома получи санкция от 20 000 евро, а парите от глобите на клуба и на Моуриньо ще бъдат ориентирани за медицински проучвания.

Португалският експерт бе осъден за два мача на старта на сезона за разяснява по отношение на арбитър в края на предходната спортна година. Той имаше и възбрана от УЕФА да извършва функционалностите си за четири срещи през юни откакто нападна рефера на финала в шампионата Лига Европа в гаража на стадиона след загубата на Рома от Севиля.
 Моуриньо уточни какво би го направило благополучен
Моуриньо уточни какво би го направило благополучен

Португалецът желае нов бранител от шефовете на Рома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР