Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан похвали неостаряващия плеймейкър

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан похвали неостаряващия плеймейкър
Коментари Харесай

Лука Модрич: Няма млади и стари на терена

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан похвали неостаряващия плеймейкър на отбора Лука Модрич. Хърватинът изигра мощен мач и бе с главен принос за успеха вкъщи над Аталанта с 3:1, с която " кралете " се класираха за четвъртфиналите в Шампионска лига  с общ резултат 4:1 и за първи път от 2018 година доближи до тази фаза на шампионата.

" Модрич към този момент е на 35 години, само че на терена това не си проличава. Двамата с Тони Кроос действаха феноменално в средата на терена ", сподели Зидан след успеха.

Хърватинът съобщи, че възрастта няма значение и към момента не усеща в отлична кондиция.
" Все едно съм на 27. Чувствам се в действителност добре физически и това е доказателство, че няма млади и остарели, а можещи и неможещи. Важно е какво вършим на терена, а не какво написа в паспорта. Все още съм окуражен да играя на най-високо равнище и работя крепко за това ", сподели Модрич.

Реал показва отлична форма против Аталанта и играчите заслужиха похвали от Зидан.
" Играхме ослепително от началото до края против тим, който се движи доста и изисква отлична физическа подготовка. Справихме се чудесно и в отбрана и когато владеехме топката. Отлично показване от нашия тим ", сподели още Зидан.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР