Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше изключително разочарован

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше изключително разочарован
Коментари Харесай

Зинедин Зидан: Винаги защитавам играчите, но не и сега

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше извънредно отчаян от представянето на своя тим против Райо Валекано. Белият балет претърпя проваляне с 0:1 в дуела от 35-ия кръг на Ла Лига.

„ Не успяхме да създадем нищо от плануваното от първата до последната минута. Понякога не успяваш да реализираш в даден миг, само че през днешния ден ние просто не създадохме нищо. Трябваше да сме доста ядосани, и съм сърдит, тъй като нашият образ пострада”, показа Зидан.

„ Не скърбя, че се върнах на тази работа, по-скоро е противоположното. Необходимо е да оправяме в сериозни моменти, сложни моменти като през днешния ден. Но не би трябвало да играем както в този момент. Какво споделих на играчите? Да останат в съблекалнята”, разяснява още треньорът на испанския гранд.

Резил за Реал Мадрид, падна от 19-ия в Ла Лига (видео)

„ Мачовете могат да бъдат доста сложни, в случай че съперникът се движи повече от нас. Те играха своя личен футбол, а ние не направихме нищо от това, което трябваше. Нямам пояснение за случилото се. Остават ни три мача, с цел да приключим сезона. Днес нямаше нищо, от първата до последната минута.”

„ Дали Бейл мисли за нещо друго? Не знам, по-добре питайте него. Бих желал по-скоро да свърши сезонът, имаме три мача, в които би трябвало да измислим нещо друго. Не би трябвало да приключваме сезона по този метод. Трябва да почитаме футбола”, добави експертът.

„ Винаги ще пазя играчите си, само че не и през днешния ден. Ситуацията е такава, че не трябва да играем по този метод повече. Но виновността не е единствено в тях, аз също нося отговорност, тъй като аз предпочитам състава и сготвям играчите си. Днес проектът ни не сработи”, сподели още Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР