BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-много

...
BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-много
Коментари Харесай

Бургас очаква легендите на BRAVE CF и мач за титла

BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-вече точки по целия свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА

Една от най-големите международни ММА организации BRAVE Combat Federation идва и в България. Първото в историята посещение ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт откакто президента на BRAVE CF Мохамед Шахид бе на посещаване в Бургас по покана на кмета Димитър Николов.

Град Бургас и България влизат в огромното семейство на BRAVE, наред с огромни градове в Бахрейн, Бразилия, Нидерландия, Мароко, Колумбия, Съединени американски щати, Южна Африка, Филипините, Саудитска Арабия, Аржентина, Англия, Русия, Южна Корея, Йордания, Индия и огромна част от Европа.

BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-вече точки по целия свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА. BRAVE работи с съвсем всички ММА организации по света, като да вземем за пример в Нидерландия сътрудници уредници на събитието са небезизвестната ENFUSION. BRAVE си партнира сполучливо с BELATOR, UFC, ONE FC и PFL, като огромна част първенците на BRAVE се трансформират в едни от най-атрактивните спортисти в UFС.

Този трамплин към елитния ММА чака и най-хубавата бойна селекция у нас. Сред звездите на BRAVE са Хамзат Чимаев, Илия Топурия, Мохамед Мокаев, Отман Азайтар, Джони Уокър, които не престават да притеглят милиони почитатели и почитатели от целия свят. А посланици на BRAVE са Конър Макгрегър, Хабиб Нурмагомедов и ММА легендата Вандерлей Силва.

Очаква се някои от легендите на BRAVE да дойдат персонално през лятото в Бургас. Организатор на събитието е BULGARIAN FIGHT AGENCY, които подсигуряват че феновете ще видят професионален военен театър на най-високо равнище, мач за купа на българска земя, а измежду гостите се чака и за първи път у нас от Кралство Бахрейн да дойде и учредител на бойната организация Негово Височество Шейх Халед бин Хамад Ал Халифа, първи заместник-председател на Върховния съвет за младежта и спорта, президент на Главния състезателен орган, президент на Олимпийския комитет на Бахрейн.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР