Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси е в постоянен

...
Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси е в постоянен
Коментари Харесай

Интересно: Де Роси навива звезда на Ювентус да премине в Рома

Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси е в непрекъснат контакт с Федерико Киеза в опита си да убеди звездата на Ювентус да преми в гранда от Рим през лятото, твърди италианският вестник Corriere dello Sport.

26-годишното крило има още година от контракта си с клуба от Торино и би се трансформирал в забавна опция на трансферния пазар, в случай че двете страни скоро не се спогодят за удължаването на договора.

Киеза има усложнения в Ювентус под управлението на наставника Масимилиано Алегри и осъществя единствено осем гола и три асистенции за 33 мача през сегашния сезон.

Шефовете на торинци към този момент са провели няколко срещи с сътрудника на италианския национал Фали Рамадани в последните месеци, пробвайки се да намерят решение и да възобновят контракта му до юни 2028 година.
 Наказание грози полузащитник на Рома поради осквернение
Наказание грози полузащитник на Рома поради осквернение

Футболистът е бил чут да псува по адрес на съдийско решение

Федерико Киеза обаче упорства за нарастване на заплатата му до най-малко 7-8 милиона евро плюс бонуси, изравнявайки се в това отношение с Душан Влахович.

В същото време Де Роси и няколко от футболисти на Рома като Лоренцо Пелегрини, Джанлука Манчини и Браян Кристанте поддържат контакт с Киеза, с цел да го убедят да избере да продължи кариерата си в Рома през лятото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР