Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти заяви, че звездата

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти заяви, че звездата
Коментари Харесай

Карло Анчелоти разкри бъдещето на Карим Бензема

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти съобщи, че звездата на тима Карим Бензема ще остане в Кралския клуб и през идващия сезон, осведоми Агенция Франс Прес.

" Бензема е подготвен да играе на следващия ден против Атлетик (Билбао), той се възвърне добре ", сподели италианският треньор на конференция.
 Каземиро няма да е сюрпризиран, в случай че Винисиус напусне Реал (Мадрид)
Каземиро няма да е сюрпризиран, в случай че Винисиус напусне Реал (Мадрид)

" Той контракт за още една година и нямаме никакви подозрения за бъдещето му ", добави Анчелоти за Банзема, който бе свързван с неочакван трансфер в Саудитска Арабия.

" Легендите на клуба би трябвало да се пенсионират в Реал Мадрид. Мисля, че тъкмо това е методът да се мисли за последователите и за клуба, само че зависи и от играча ", сподели още експертът.

Договорът на централния нападател с Реал Мадрид изтича на 30 юни, само че носителят на " Златната топка " има автоматизирана уговорка, която му разрешава да стартира 15-и сезон в отбора.
 Реал Мадрид откри трети вид за офанзивата
Реал Мадрид откри трети вид за офанзивата

Германецът от Челси е трети вид

" Защо би трябвало да приказвам за бъдещето си? Аз съм в Мадрид. Тези, които приказват, го вършат в интернет, а действителността не е интернет ", разяснява Бензема в края на седмицата.

Анчелоти удостовери, че ще има напускащи и нови футболисти през лятото. " Ще имаме състав в разнообразни футболисти, само че ще бъдем мощни ", даде обещание треньорът.

Той удостовери единствено подписа на бранителя на Райо Валекано Фран Гарсия, само че избегна въпросите за Брахим Диас, който е чартърен в Милан, или голмайстора на Тотнъм Хари Кейн.

Самият Анчелоти е ухажван от бразилската федерация за народен селекционер, само че той удостовери още един път, че ще остане в Реал Мадрид и през идващия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР