Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти спечели 42-ата си

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти спечели 42-ата си
Коментари Харесай

Татко Карло: Странен мач, всичко се обърка за две минути

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти завоюва 42-ата си победа в Шампионската лига като треньор на Кралския клуб.

Реал (Мадрид) победи Унион като посетител с 3:2 в 6-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига, като с триумфа италианският експерт сложи връх отпред на Реал, изпреварвайки Мигел Муньос.

Анчелоти направи достижението с 56 мача отпред на Реал (Мадрид), а Муньос - 71.
 Реал Мадрид победи с 3:2 Унион (Берлин) в мач от Шампионска лига
Реал (Мадрид) изкова инфарктен триумф против Унион в Берлин

Ето детайлности

" Странен мач. Контролирахме го добре в продължение на 40 минути, само че по-късно луди две минути затрудниха нещата за нас.

През второто полувреме се опитахме да бъдем по-ефективни, използвахме по-често центрирания от фланга, тъй като имаме състезател, който доста добре играе с глава и вкара два пъти. Хоселу вкара 8 гола, стартира добре сезона и е значим за нас. Когато тимовете се пазят компактно, той ни оказва помощ доста с помощта на характерностите си.

Себайос вкара подобаващ гол. Той трябваше да премине през доста, с цел да се върне в игра ", сподели старши треньорът на Реал (Мадрид) пред Movistar.

Реал завоюва група С с 18 точки, Наполи с 10 точки е на второ място, Брага е трети с 4 точки, Унион е в дъното на таблицата с 2 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР