Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се пошегува с

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се пошегува с
Коментари Харесай

Анчелоти: Имаме нужда от почивка

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се пошегува с Лука Модрич, който направи очевиден пропуск на празна врата в мача против Кадис, извоюван с 2:1. 

“До гола за гостите играхме доста добре. Можехме да поведем с 3:0, в случай че Модрич беше вкарал от чиста позиция. За негово благополучие съставът на Хърватия за Световното състезание към този момент беше разгласен ”, съобщи Анчелоти. 

“След като получихме попадение, се поизмъчихме, само че това е обикновено. В последна сметка взехме заслужени три точки ”, добави италианският експерт. 

“Паузата идва в добър миг, тъй като сме много изтощени. Започнахме сезона доста мощно и събрахме 35 точки, което е много добър актив. Да не забравяме, че ни липсва Карим Бензема, който през предишния сезон вкара 50 гола ”, сподели Анчелоти, след което разкритикува испанските рефери. 

“Видях една значима статистика. От всички огромни шампионати в Испания се демонстрират най-вече картони. От началото на сезона в Премиър лийг има 10 червени картона, а в Ла Лига - 55. Много постоянно тези картони са пресилени. Това пречи на зрелищния футбол ”, разяснява наставникът на кралския клуб.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР