Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти съобщи, че халфът

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти съобщи, че халфът
Коментари Харесай

Анчелоти: Арда Гюлер е депресиран, но бъдещето му е светло

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти заяви, че халфът Арда Гюлер не може да дебютира за " белите " заради травма.

" Преди мача с Брага от Шампионската лига се случи нещо. Изглежда не е кой знае какво, само че травмата му го тормози през последните дни. Не е доста сериозна, само че Арда е в меланхолия, тъй като е млад и желае да играе. Това е крачка обратно, само че в този момент ще имаме пауза, с цел да се върнем към нормалността ", сподели Анчелоти, представен от вестник Марка в петък.

Италианският експерт приказва и за поредицата от травми на 18-годишния турчин. Това е към този момент третата травма за Гюлер. През юли той пропусна два месеца поради проблем с менискуса, а през септември беше отвън терена за месец поради мускулна контузия.

" Първо скъса менискус през предходната година. По-късно претърпя интервенция и породиха проблеми по време на процеса на възобновяване. Точно това се случи с него. Бъдещето му е ярко. Той е извънредно надарен състезател. Разбирам, че е отчаян, само че това е просто мускулен проблем. Имам персонален опит в това отношение - когато бях на 21, стопирах да играя за 2 години и по-късно се върнах ", сподели Анчелоти.

През лятото Арда Гюлер бе платен от Фенербахче за 20 милиона евро и към момента не е изиграл нито един формален мач за 14-кратния клубен първенец на Европа. В събота столичани одобряват състава на Валенсия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР