Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, обяви, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, обяви, че
Коментари Харесай

Анчелоти не мисли за Бразилия, чака нов договор с Реал Мадрид

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разгласи, че ще чака предложение да остане на „ Сантиаго Бернабеу “ до последния вероятен миг. Това стана по време на вчерашната конференция преди днешното посещение на „ Лос бланкос “ на Кадис от 19:30 българско време.

Изказването на италианския експерт пристигна в отговор на въпрос за неговото бъдеще, което е обект на извънредно доста спекулации напоследък. Анчелоти има контракт с Реал Мадрид до края на сезона и е извънредно интензивно свързван с поста селекционер на Бразилия. В южноамериканската страна даже неотдавна написаха, че той към този момент има подписан прелиминарен договор с петкратните международни първенци, само че след това тези спекулации бяха отречени.

„ Горд съм, че в Бразилия се приказва за мен, само че в скоро време ще се знаят повече неща. Ще очаквам Реал Мадрид до последния ден, ” безапелационен бе италианецът.

Той неколкократно е заявявал, че би останал отпред на „ Лос бланкос “ до момента в който е мечтан от шефовете в тима и няма предпочитание да напуща мадридчани.

⚪️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР