Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира загубата

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира загубата
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Трябва да гледаме напред

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разяснява загубата на тима си от Реал Сосиедад с 0:2 в гостуването от 33-ия кръг на Ла Лига. Той призна, че играчите му са били разсеяни поради идните мачове от изключително огромно значение против Осасуна във финала за Купата на Краля на 6 май (събота) и против Манчестър Сити в 1/2-финалите на Шампионската лига на 9 май (вторник).

„ Първото полувреме играхме добре, само че по-късно се отпуснахме и всичко се обърка, нещата се усложниха. Сега идва доста значим миг за нас. Трябва да избегнем грешките, които допускахме в последно време и би трябвало да се подобрим в идващите два мача. Вярно е, че играчите имат поради идните мачове против Осасуна и Сити. Когато губиш, постоянно е неприятно, само че би трябвало да гледаме напред. Финалът за Купата на Испания е близо и желаеме да я спечелим. А по-късно идва и Шампионска лига ”, сподели Анчелоти, представен от испанския вестник “Марка ”.

Наставникът на “белия балет ” показа още и визията си по какъв начин тъкмо тимът ще се върне на победния път.

“Мисля, че през днешния ден можехме да играем доста по-ефективно. Ще изправим това в идващите мачове. Днес играхме прекомерно постоянно посредством Куртоа. Искам да кажа на почитателите, че значимите играчи ще се върнат в тима напълно скоро и няма да спрем да се борим за титли “, сподели още Анчелоти.

След загубата Реал Мадрид остава на второто място в класирането, само че има мач по-малко от градския противник Атлетико Мадрид, който в късните часове от днешния 3 май (сряда) ще изиграе мача си от кръга против Кадис и може да се изкачи в подножието на върха.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР