Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери отхвърли спекулациите

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери отхвърли спекулациите
Коментари Харесай

Обрат: Емери иска да задържи Ди Мария и Пасторе

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери отхвърли спекулациите по отношение на бъдещето на Анхел Ди Мария и Хавиер Пасторе. През последните дни имаше доста информации, че двамата играчи не попадат в проектите на испанския експерт и парижани са ги сложили в трансферния лист.

„ Разговарях с двамата и им споделих, че за мен те са доста значими футболисти. Те би трябвало да се приспособяват с техните функции в клуба. Нормално е футболистите да желаят да играят във всички мачове, само че това е невероятно “, показа Емери.

"Много съм удовлетворен от Пасторе. Той в никакъв случай не ми е казвал, че желае да си тръгне. Хавиер е футболист с необикновен гений и работи съществено, с цел да играе по-често ", добави испанският ментор.

„ Спокоен съм, както с Ди Мария, по този начин и с Пасторе. Искам да останат в тима, тъй като и двамата са значими за мен. Ще забележим какво ще стане. Трансферният пазар занапред следва да бъде открит. Ако получим добра оферта, всичко е допустимо да се случи. Последната дума е на управлението на клуба “, сподели още Унай Емери.

Във Франция: Барселона възобнови договарянията с ПСЖ за Ди Мария

Пасторе бил изиграл последния си мач за ПСЖ
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР