Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе ядосан

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе ядосан
Коментари Харесай

Галтие: Ядосан съм, защото стартирахме катастрофално

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе сърдит след провалянето с 1:3 от Монако в Лига 1. Той акцентира, че слабият старт на мача, в който отборът позволи два гола, е бил неприемлив.

„ Ядосан съм, тъй като започнахме пагубно. С попадението, което ние реализирахме, имахме очаквания, само че тогава допуснахме трети гол. Да се върнеш от 1:3 е доста комплицирано. Определено сме ядосани. Да, имаме изчезнали, интервалът е сложен и за играчите, и за почитателите. Предстои ни огромен мач във вторник против Байерн (Мюнхен) и би трябвало да си върнем силата, увереността и футболистите, които ще бъдат възобновени.

Допускаме доста голове след подновяването на шампионата. Трябва да намерим баланс. През второто полувреме нямаше удари към вратата, нямаше реакция. След това отчаяние би трябвало да реагираме бързо. Ще си поговорим, ще проучваме и ще забележим какво всеки може да направи по-добре. Няма причина да се отхвърляме. Минаваме през сложен миг, само че би трябвало да покажем устойчивост. Това е основен интервал от сезона “, разяснява Галтие след мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР