Старши треньорът на Николай Киров говори след впечатляващия успех с

...
Старши треньорът на Николай Киров говори след впечатляващия успех с
Коментари Харесай

Киров доволен от победата над Лудогорец: Нищо не се случи пред вратата ни

Старши треньорът на Николай Киров приказва след впечатляващия триумф с 2:0 на неговия тим над родния първенец Лудогорец. Софиянци сграбчиха скъпи 3 точки в Първа лига, а Киров призна, че въпреки всичко мачът се е развил много удобно за отбора му след ранния червен картон на Оливие Вердон.
" Мачът се разви много удобно за нас, само че бяхме доста съсредоточени и компактни. Пред нашата врата нищо не се случи, а това е доста значимо в мачове против тимове като Лудогорец. Чакахме си момента, той настъпи през втората част и мисля, че постигнахме заслужена победа.
Има много неща, по които занапред би трябвало да работим. Такива победи са много значими, когато победиш първенеца на България, би трябвало да придобиеш повече самочувствие и убеденост. Не би трябвало да отиваме и на другата прекаленост. Имаме доста тежки мачове до зимната пауза, има какво да упражняваме.
Излизаме от противниковата преса, само че не можем да доразвием офанзивите най-после, върху това би трябвало да работим. Работи се непрекъснато върху тематиката селекция. Доста хора работят по тази тематика в нашия клуб. Мислим върху много неща от зимната селекция. В останалите дуели би трябвало да вземем допустимо най-вече точки " - съобщи Киров.
Напомняме, че неговият тим игра с човек по-малко съвсем през цялото време на срещата. Причината за това бе .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР