Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети увери, че футболистите му

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети увери, че футболистите му
Коментари Харесай

Спалети: Знаем много добре, че всичките ни мачове до края на сезона ще са доста трудни

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети увери, че футболистите му са наясно, че до края на сезона ги чакат само съществени борби, с цел да стигнат до купата в Серия " А ", поради провалянето с 0:4 от Милан в предходния кръг. “Партенопеите ” са водачи във краткотрайното класиране със 71 точки, а вторият Лацио има 55.

„ След като говорихме на мира за случилото се, знаем доста добре, че от тук до края на шампионата ще имаме единствено сложни мачове. Докато не сме си подсигурили трофея, към момента не сме създали нищо “, разяснява Спалети. Попитан за идния мач против Лече от 29-ия кръг в петък вечер, наставникът на Наполи отговори: „ Това е доста значим дуел, само че знаем по какъв начин да се оправим. Лече имат добър състав, позволиха някои загуби, само че записаха и победи над някои по-силни тимове. “

Колкото до положението на контузения голмайстор на отбора Виктор Осимен, Спалети удостовери, че нападателят ще пропусне утрешния дуел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР