Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, потърси обяснение за

...
Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, потърси обяснение за
Коментари Харесай

Спалети: Очевидно вината е моя

Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, потърси пояснение за загубата на тима си против Интер в дербито на 16-ия кръг на Серия “А ” в напрежението. Пред италианската медия DAZN той разяснява това и останалите неща, които му направиха усещане от вечерта.

" Можехме да създадем повече във връзка с качеството и търсенето на разнообразни решения, с цел да нападаме пространствата в защитата на Интер. На процедура някои от нашите играчи бяха малко под пара през днешния ден. Трябваше да изтласкваме топката встрани, с цел да извадим съперника от форма, само че това нямаше по какъв начин да сработи в случай, че правихме всичко постепенно и без нормалното качество ", сподели Спалети

“Интер са проведени и имат добра физическа подготовка. Ние имахме потребност от повече мощ в координирането. Ще упражняваме по-добре отпреди, тъй като това, което видях довечера, беше под опциите ни. Очевидно виновността е моя и би трябвало да се оправим по-добре в тренировките, с цел да вярната си форма. След това ще играем и ще видиме какво ще се случи ", добави Спалети.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР