Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети коментира гръмката победа с

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети коментира гръмката победа с
Коментари Харесай

Спалети: Не сме им давали урок

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети разяснява гръмката победа с 4:1 против Ливърпул. Той беше извънредно удовлетворен от видяното и се надява футболистите му да продължат в същия дух.

„ Това бе значим резултат. Трябва да оценяваш постигнатото като гледаш съперника против себе си, а в този случай това е Ливърпул, тъй че това е резултат, който ще влезе в новините. За мен значимото е да играем футбол, без значение против кого се изправяме. Трябва да го вършим непрекъснато, без спиране. Това ще покаже до какво равнище сме стигнали ", съобщи Спалети.
 
„ Никога не би трябвало да се задоволяваме с тъждество, в никакъв случай не би трябвало да поставяш ограничавания пред играчите си, тъй като постоянно може да се намерят решения. Нищо не е невероятно, когато имаш верните футболисти “, продължи той.  

„ Изиграхме добър мач, само че не сме им давали урок, това е прекомерно самоуверено. Утре заран още веднъж би трябвало да упражняваме добре, това е част от отговорностите на всеки, който носи този екип. Утре би трябвало да можем да създадем още веднъж това, което постигнахме през днешния ден. Когато се изправяш против сходен противник един подробност може да обърне мача “, сподели още наставникът на неаполитанците.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР