Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли няма да може да

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли няма да може да
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович аут за дербито с Интер

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли няма да може да употребява нападателя Златан Ибрахимович за идващите три мача на отбора, твърди " Sky Sports Italia ". Причината е проблем в коляното на ветерана, поради която пропусна и нулевото реми с Торино.

Този проблем ще принуди Ибрахимович да не тренира в идващите най-малко 10 дни, което значи, че той е навън за идния турнирен мач с Дженоа и за дербито с Интер, което е реванш от полуфиналите за Купата на Италия. Участието му в конфликта с Лацио от Серия А също е под огромен въпрос.

През този сезон 40-годишният състезател на няколко пъти отсъстваше от игра заради разнообразни физически проблеми и по тази причина е записал едвам 23 мача с 8 гола, като не е бил титуляр от 23 януари насам, когато напусна конфликта с Ювентус (0:0) още в 28-ата минута след травма в ахилеса.

Все отново в лагера на " росонерите " има положителни вести към някои от останалите играчи, които пропуснаха мача с Торино. Саму Кастийехо и Анте Ребич през днешния ден упражняваха наедно със своите съотборници, а Исмаел Бенасер организира самостоятелна подготовка. Капитанът Алесио Романьоли продължава да се възвръща от своята контузия, както и оперирания Алесандро Флоренци, до момента в който Симон Кяер едвам през вчерашния ден се завърна на подготвителния терен и задачата е да е подготвен за предсезонната подготовка на отбора.
 Торино и Милан приключиха наедно 0:0 в Серия
Беззъб Милан се препъна в Торино

Грешна стъпка за гостите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР