Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли не е доволен от

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли не е доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Милан недоволен от головата суша

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли не е удовлетворен от головата суша на неговия тим в Шампионската лига. Италианският отбор не е отбелязал попадение в четири следващи мача, в това число двата полуфинала от предишния сезон против Интер.

Снощи Милан приключи 0:0 като посетител на Борусия Дортмунд. " Росонерите " са с голова разлика 0:0 след първите два кръга в група F.

" Липсваше ни успеваемост пред вратата на противника, а през първото полувреме не бяхме съвършени механически. Жалко, искахме да спечелим този дуел ", сподели той пред Prime Video.

" Това беше европейски мач с доста атакуващи моменти. Опитваме се да внесем нашите хрумвания в играта, тъй като в Европа темпото е високо. Те са мощен тим, само че ние се справихме добре ", добави Пиоли.

Следващото посещение на Милан е на Пари Сен Жермен на 25 октомври, до момента в който Борусия Дортмунд ще играе с Нюкасъл.

" Ще ни бъде нужна огромна централизация и знаем, че занапред нататък нямаме право на неточност, тъй като групата е доста сложна. От самото начало беше ясно, че това е най-трудната група във връзка с качеството на тимовете, равнището е доста високо и идващият мач с Пари Сен Жермен ще бъде доста значим ", разяснява Пиоли. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР