Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изрази надежда, че загубата

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изрази надежда, че загубата
Коментари Харесай

Гатузо: Когато губиш, трябва да те боли

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изрази вяра, че загубата на “росонерите” от Арсенал през седмицата няма да се отрази на представянето на отбора в шампионата.

Грандът от Милано гостува на тима на Дженоа в неделния от 19:00ч. и ще търси скъпа победа, която да го задържи в борбата за местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите.

“Хареса ми ситуацията в тима след загубата от Арсенал. Момчетата бяха ядосани и разочаровани. Когато загубиш, би трябвало да те боли и да те изгаря. Анализирахме представянето си и играта на тима през първото полувреме. Това не бе представянето ни от последните два месеца. Арсенал понижи темпото през втората част и ние не се възползвахме”, стартира експертът.

#Milan, #Gattuso ahead of #GenoaMilan: " I've seen many angry faces after #Arsenal game, it's the right attitude. Tomorrow it will be another difficult game "

https://t.co/Ikz3CeYeHK
— Gabriele Romano (@gabriro91) 10 март 2018 година
“Страхотно е да бъдеш треньор на тим, само че би трябвало и да постигаш резултати. Куражът не е задоволителен. Футболистите от Висшата лига имат изцяло разнообразни характерности от тези в Италия. Отборът на Дженоа е сериозен противник и реализира страхотни резултати, откакто бе стихотворец от Давиде Балардини. Трябва да играем по нашия си метод и да преоткрием отборния си дух.

Съперникът знае какво да прави. Футболистите на Дженоа са много нападателни и са доста рискови на контраофанзива. Трябва да бъдем доста внимателни”, приключи Гатузо.
#Milan #Gattuso: " Bisogna reagire. Certe legnate fanno bene " https://t.co/Rxej4WKu8J #serieA #milan pic.twitter.com/mC9D37lt1S
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 10 март 2018 година Серия А 28 кръг, неделя 11 март  Дженоа 19:00предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР