Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов и мениджърът Борис

...
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов и мениджърът Борис
Коментари Харесай

В Марица са доволни от жребия за Шампионската лига

Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов и мениджърът Борис Халачев дадоха своя коментар в ефира на Макс спорт 1 за жребия в групите на Шампионската лига. Маричанки попаднаха в група " Е " дружно с Азоти Хемик (Полша), Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) и КСМ Търговище (Румъния). Шампионките за шести следващ път ще вземат участие в груповата фаза на най-силния европейски клубен шампионат.
 Марица разбра противниците си в групите на Шампионската лига Марица разбра противниците си в групите на Шампионската лига
„ Най-важното е пътят за нашите състезателки. Те би трябвало да израснат, с цел да могат, когато дойдат мачовете от Шампионска лига, да покажат равнище. Волейболистките ни имат капацитет и ще се постараем да го развием оптимално и да покажем едно положително лице. Водим договаряния да се подсилим с още една състезателка. Надявам се напълно скоро всичко да се посочи и с това ще затворим селекцията. Надявам се и тази година да съм най-младият треньор с най-младия състав в Шампионска лига. Всеки един мач в Шампионска лига за нашите девойки ще бъде извънредно положителен. Те ще се изправят против най-хубавите тимове и състезателки “, съобщи Борислав Крачанов.

„ Сериозна група ни се падна, около такива мачовете младите ни състезателки ще се развиват от ден на ден. Всичко зависи от нашето моментно положение и това на другите тимове. Очаква ни един дълъг развой на работа, тъй като първите мачове от групата са при започване на декември. Надявам се да успеем да се подготвим по най-хубавия метод и до покажем в действителност положително равнище против тези тимове и да затвърдим позициите си в Европа “, добави треньорът на Марица след жребия.

„ Няма лесни мачове и лесни тимове, само че като виждам останалите групи мисля, че нашата е най-приемливата. Тепърва ще приказваме със спортно-техническия щаб и президента на клуба и ще създадем проекти по какъв начин да се представим по най-хубавия метод в Шампионска лига. Фаворит в групата все още е тимът на Еджзаджъбашъ “, съобщи мениджърът на клуба Борис Халачев, който участва на жребия в Брюксел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР