Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна как върви възстановяването

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна как върви възстановяването
Коментари Харесай

Споделиха кога се очаква Владо Стоянов да се върне в игра

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна по какъв начин върви възобновяване на стража Владислав Стоянов. Треньорът призна, че Стоянов е под лекуване в Испания, само че ще се завърне у нас за старта на подготовката на „ орлите” за новия сезон. Същевременно наставникът изрази своите упования, че вратарят ще се върне към цялостен подготвителен развой до края на годината.

„ Владислав Стоянов стартира възобновяване, което не знам какъв брой ще продължи на този стадий. Хубаво е, че и той почва да се усеща положително, защото две години отвън терените са тежък откъслек от време. Надявам се последователно да се възвърне и до края на годината да е добре и той. Той върви в Испания за процедури, само че при започване на подготовката ще е при нас. Той си има контракт с клуба ни и остава”, призна Стойчо Стоев.

Същевременно треньорът на разградчани разяснява и останалите договори на главните футболисти в предаването на DIEMA SPORT – „ Домът на футбола”.

„ Всички съществени играчи си имат контракти и са част от клуба. Има футболисти, които не бих споделил, че могат да се разясняват и остават в клуба. Просто ще има възобновяване на тима в даден момент”, подчертава още Стоев в предаването.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР