Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаква зрелищен мач срещу

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаква зрелищен мач срещу
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Аякс е една от най-големите футболни машини

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев чака зрелищен мач против нидерландския гранд Аякс.

Първата среща от плейофния кръг на Лига Европа сред двата състава е на следващия ден от 21:00 часа на стадион " Хювефарма Арена " в Разград.

" Имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и света. Отбор, който е дал извънредно класни футболисти и за нас е наслада, че имаме опция да премерим сили с тях ", сподели Петев на брифинга преди дуела.

Наставникът обясни, че в тима няма контузени и осъдени футболисти.

" Климатът в тима е добър, всички момчета ще дадат максимума. Важното е да играем сплотено, като тим, да направляваме нашите страсти и се надявам да покажем добра игра. Очаквам огромно представление. Нямаме контузени и осъдени. Всички са разполагаем. Аякс е разполагал, разполага и ще разполага с огромна самостоятелна класа. Гледах много мачове, Аякс е доста добър тим, няма да ни е елементарно. Но ще създадем всичко допустимо да ги затрудним ", разяснява Ивайло Петев.

Нападателят на Лудогорец Бърнард Текпетей съобщи, че най-важно е разградчани да запазят успокоение и да се придържат към тактическия проект на треньора.

" Искахме да играем Шампионска лига, само че в този момент сме в Лига Европа и да срещнем толкоз огромен клуб като Аякс е привилегия. Искаме да спечелим, би трябвало да запазим успокоение, да не се поддаваме на страстите и да се придържаме към тактическия проект. Надявам се да продължим присъединяване си в Лига Европа ", сподели Текпетей.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР