Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, изрази разочарованието си

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Сами сме си виновни, имаше хора, които бяха под нивото си

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, изрази разочарованието си от отпадането на отбора от Шампионска лига след загуба с 1:2 в реванша против Олимпия в Любляна от втория прелиминарен кръг. Специалистът разкри, че са се объркали доста неща и, че тимът самичък си е отговорен за отрицателния резултат.

„ Объркаха се доста неща. Мисля, че отворихме мача по един доста добър метод и отбелязахме гол. До 20-25-ата минута контролирахме нещата, бяхме безапелационни в нашите отигравания, само че позволихме на съперника, и от статично състояние, едно центриране от повече от 50 метра да се върне в мача и да ни означи гол. Имаха преимущество до края на първото полувреме. През втората част мачът беше отворен и пред едната, и пред другата врата. Имахме обстановка в 89-ата минута да отбележим гол, не успяхме и получихме в 90-ата минута от статично състояние. Пас по земя, което е необяснимо за мен, целият наш тим беше в наказателното поле. Имахме право да изравним и да вкараме мача в продължения, само че не съумяхме да осъществяваме. Виновни сме си единствено ние, тъй че грешките са единствено в нас “, съобщи Петев на своята конференция.

„ В началото, да. След 20-25-ата минута влязохме в едно необяснимо за мен русло, губихме всеки един втори или трети пас. Бяхме постоянно догонващи, слаба централизация от целия тим в отбрана. Позволихме им 15 минути да преобладават, само че като цяло, може би, такава е нашата орис и би трябвало да я приемем. Някъде очевидно сме сбъркали “.

„ Нормално е аленият картон да повлияе по някакъв метод, само че мисля, че се държахме почтено и с 10 индивида. Имахме две-три полуситуации, греда на Спас Делев, с която можеше да поведем в резултата. Но по този начин се е случило. Пак споделям – очевидно някъде сме сбъркали “.

Относно аления картон на Сон, Петев разяснява по следния ничн:

„ Детска постъпка. Имаше провокация от неприятелски играч. Имаше удар – чист червен картон “.

„ Не мисля, че дъждът повлия. При всички положения имаше хора, които бяха под равнището си. Зад всяко неприятно нещо стои и нещо положително. Кое е положителното, ще го забележим в бъдеще. Тежко е, обикновено, огромна загуба за нас “, приключи Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР