Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди заминаването на

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Доволен съм от съперниците в Турция, предпочитам силни противници

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев приказва преди заминаването на разградчани за лагера в Белек. Той разкри, че всички футболисти ще са на линия, а решението за Игор Пластун да бъде продаден е взето доста преди той да пристигна в Разград.

Дерменджиев разяснява и появилите се в медийното пространство информации за нови футболисти в отбора и възможното овакантяване на Текпетей.

„ Аз не мога да кажа нищо по въпроса за Игор Пластун. Много преди да дойда е взето това решение. Към мен Текпетей не се е обърнал с това, че желае трансфер. За момента съм разговарял с него. Наистина е стимулиран да направи подготовка и да се усеща добре през втория полусезон. Още на конференцията Караманджуков ви сподели, че има доста спекулации. За румънския вратар също е нечиста сделка “, сподели наставникът на " орлите " на летище София.

" Доминик Янков постоянно съм го харесвал и е имал качества. Имам специфични диалози с него. Трябва да оправи отношението си в подготвителния развой “, изясни треньорът.

„ Всички са на линия. Нямаме проблеми преди заминаването. Аз се надявам да мине ползотворно тази подготовка. Важно е да бъдем добре готови и още по-важно е да няма травми. На тоя стадий сме това, което виждате сега ", сподели Дерменджиев.

Той разяснява и тимовете, с които Лудогорец ще играе по време на лагера.

„ От противниците в Турция съм удовлетворен. Знаете, че избирам мощни съперници, с цел да премерим сили и да забележим до каква степен сме стигнали. Антон Недялков ще пристигна непосредствено в Турция “, съобщи наставникът на разградчани.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР