Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели преди заминаването на

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели преди заминаването на
Коментари Харесай

Анте Шимунджа и Оливие Вердон очакват различен мач срещу Шамрок

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа преди заминаването на отбора за Дъблин за втория мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига, че чака „ зелена светлина “ от медицинския щаб за Доминик Янков.

„ Орлите “ имат преднина от три гола след първия мач в Разград против Шамрок Роувърс. Наставникът обаче чака друг дуел, спрямо миналата среща.

„ Доминик Янков е с нас, най-важното за него е, че може да тренира. Чакам зелена светлина от доктора. Само Клод Гонсалвеш няма да вземе присъединяване ", показа Анте Шимунджа преди отпътуването от летище „ София “.

„ Този мач ще бъде доста друг от първия. Няма да подценим противника. Ще има разлика сред двете срещи “, сподели треньорът на Лудогорец.

Футболисртът на Лудогорец Оливие Вердон е убеден, че подготовката на отбора може да ги води до групите на Шампионската лига.

„ Във втория мач ще са нападателни и ще пресират, тъй като би трябвало да осъществят гол. Готови сме, уверени сме. За бранител не е елементарно да допусне два гола след пет сухи мрежи, само че е футбол. Случва се. Беше подобаващ миг. Това не трансформира нищо. На 100% ще сме фокусирани върху мача и резултата. Отборът е по-подготвен за класиране в груповата фаза “, показа бранителят на разградчани.

При триумф против противника във вторник вечер Лудогорец ще играе в третия квалификационен кръг против спечелилия от двойката Динамо Загреб – Шкупи. Двата отбора оставиха всичко за реванша, откакто приключиха при 2:2.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР