Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван мач в

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван мач в
Коментари Харесай

Шимунджа: Андерлехт е много агресивен отбор, трябва да бъдем умни

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа чака оспорван мач в първата среща от 1/16-финалите в Лигата на конференцията против Андерлехт. Двубоят е на следващия ден, 16 февруари, от 22:00 ч. на стадион " Хювефарма Арена " в Разград.

" Очаквам доста оспорван мач. Срещаме най-големия клуб от Белгия. Най-важното е да сме проведени в утрешния дуел. Много е значимо за тези два мача да не мислим за техните проблеми. Трябва да мислим за себе си и по какъв начин да сме по-добри на терена. Всеки тим минава през сложни моменти. Не считам, че ще е някакво преимущество за нас това, че са в рецесия. Знаем за тях, че са доста нападателни. Трябва да сме доста умни. Играем мач за мач, това не е факсимиле ", сподели Шимунджа на конференцията преди мача.

" Ще бъдем без трима играчи, само че другите са подготвени да играят, имам вяра в тях се надявам, че ще са ни потребни на терена, тъй като имат качества, по тази причина са част от Лудогорец. Вярвам, че ще се оправят с този мач. Пипа е подготвен да бъде в групата ", сподели още Шимунджа.
 Бразилски нападател лети към България за автограф с Лудогорец
Бразилски нападател лети към България за автограф с Лудогорец

Според медиите в Бразилия неговият трансфер в Лудогорец е контрактуван с Интернасионал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР