Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев намекна, че вече

...
Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев намекна, че вече
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Няма да продължа, шансът да размисля е нищожен

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев загатна, че към този момент е изкарал последния си мач отпред на " червено-черните " след домакинската им загуба с 1:3 от състава на Етър Велико Търново в съботната вечер.

Минути след последния съдийски сигнал Стоев разкритикува остро своите футболисти за тяхното държание на терена, описвайки ги даже като " бездушни " и разкри, че по всяка възможност ще напусне поста си, въпреки да призна, че ще намерения за решението си през нощта.

" Не полагаш сърце, състезателен хъс и експанзия, приписвам го даже и на слабохарактерност. Играем против тим с дребен точков актив и отново се тормозим. Съвсем друго се получава от това, което упражняваме и пожелаваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с упоритостта нещо да трансформира и да основа порядъчен тим. Не виждам по какъв начин ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това леке няма по какъв начин да го изтрия ", стартира наставникът на столичните " железничари ".

" Шансът да размисля е незабележим. Разочарован съм, когато виждам в профил и съм безпомощен в поредност от мачове. Направихме толкоз доста механически и тактически неточности. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само следим и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкоз доста неточности. Играем единствено на крайник и обратно. Не търсим празните пространства. Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са сложни. Неувереността на играчите ме разочарова ", приключи Стойчо Стоев.

61-годишният експерт застана отпред на Локомотив София през това лято, откакто клубът се раздели със Станислав Генчев, който пое Ботев Пловдив.

От началото на сезона в Първа лига тимът от квартал " Надежда " записа две победи, само че в това време записа и шест провали, последните четири от които бяха следващи. Това отрежда на " червено-черните " 12-о място във краткотрайното класиране с 6 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР