Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, коментира нулевото

...
Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, коментира нулевото
Коментари Харесай

Генчев: Най-големият успех е, че няма контузени

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, разяснява нулевото тъждество с Ботев. 

" Мисля, че се представихме на едно положително равнище. Все отново изискванията бяха доста тежки. Имаше и прекъсване поради осветлението, нещо нетипично, даже в този момент когато си приказвах с треньора на домакините му споделих, че най-големият триумф за двата тима е, че приключваме без контузени играчи. Равният резултат е обективен ", показа той.

" Не мога да кажа, че е настъпила смяна. Планът продължихме да си го следваме, по-скоро не беше прелестно за футболистите, дълга пауза, трябваше да загряват отначало, теренът пзамръзна. Беше мъчно да се играе второто полувреме ", добави Генчев. 

" Винаги е добре, когато познаваш един треньор и неговите условия. Успяхме през подготовката да ги разпознаем колкото можахме. Сашо избави през днешния ден всичко, което можеше да избави. На пръв взор много чисти обстановки за Ботев, три в случай че не се неистина, и очевидно тази конкуренция му се отразява добре. Целта ни беше да засилим конкуренцията, когато има такава - качеството на тима се покачва ", заяви треньорът на " железничарите ".

" Той се показа още на подготовката доста добре, никой не му е подарявал титулярното място. И в идващия мач против Септември още веднъж ще разгадавам на него ", разкри той по отношение на Лука Иванов.

" Във всеки един мач ние излизаме за победа, още повече, когато сме домакини. Септември са зад нас и това може да наподобява като наложителен мач за нас, само че не би трябвало да се заблужаваме. Септември имат съществено израстване, откогато Светльо Петров ги пое. Имат мач с Арда в този момент, ще ги изгледаме. Трябва да се възстановим добре ", приключи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР