Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че новият

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че новият
Коментари Харесай

Акрапович: На 99 процента е готов договорът ми с Локо Пд

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че новият му контракт с отбора напълно скоро ще бъде реалност. След триумфа с 3:1 над Дунав Русе в efbet Лига хърватският експерт посочи, че изчаква само завръщането на клубния притежател Христо Крушарски в България.

„ Да, горделив съм от момчетата след този мощен мач против Страсбург през седмицата. Не беше елементарно да освежим тима. Разчитах на техния темперамент и на мускулите, с цел да спечелим мача против Дунав. Това демонстрираха момчетата. Доволен съм много”, разяснява Акрапович.

„ Предстоящият конфликт против Левски? Няма да по какъв начин да се откажа. Винаги имам 3-4 дефанизивни играчи. Офанзивно ще реагираме на всеки терен. Момчетата го вършат добре. Възползваме се от възможностите си, вкарваме добре.”

„ Ако е допустимо, в случай че другите не могат да устоят на този темп, можем да мислим за топ 3. След 6 мача обаче е мъчно да се приказва какво ще стане в края на сезона.”

„ Вие ми кажете, аз не видях отмалялост през днешния ден. Напротив – видях отбор с огромно предпочитание, с бягане, с гонене на своята цел. Не можеш да го правиш, в случай че си изтощен.”

„ Ситуацията е следната – разбрахме с Крушарски почти на 99 %. Когато се върне на 9 септември, ще оформим контракта. Дължината на договора? За това ще приказваме. Както той реши, по този начин ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а единствено нещо съответно, а това значи господин Крушарски”, добави Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР