Старши треньорът на Лил Жослен Гурвенек не смята, че загубата

...
Старши треньорът на Лил Жослен Гурвенек не смята, че загубата
Коментари Харесай

Гурвенек: Резултатът е доста лош, в реванша ще дадем всичко от себе си

Старши треньорът на Лил Жослен Гурвенек не счита, че загубата с 0:2 от Челси в Лондон в първия осминафинал на Шампионската лига е била обективна.

"Разочаровани сме, че загубихме с два гола. И двете попадения можеше да се избегнат. Не бяхме надиграни с класа, а след корнер и при контраофанзива. Мисля, че резултатът е много неприятен предвид на представянето ни. Челси обича да владее топката, само че в този мач притежанието беше съвсем по равно, което значи, че сме се справили добре. Да, те имат повече качества, приключен тим са във всички линии и демонстрираха по-голяма успеваемост. Ние направихме единствено няколко неточности, само че те се възползваха и от дребното ни грешки и ни вкараха два пъти ", разяснява Гурвенек.

Специалистът призна, че Челси е взел съществено преимущество преди реванша в Лил, само че неговият тим няма да се съобщи и ще опита да осъществя популярен поврат.

На хартия разликата е огромна. Челси е популярен клуб, защитаващ купата си, който е привикнал да играе такива мачове, до момента в който ние едвам за повторно сме във етапа на елиминациите на Шампионската лига. Но във футбола от време на време се случват чудеса. Трябва да бъдем солидни в реванша, да не им даваме никакви благоприятни условия. Ще бъде мъчно, само че пред нашите почитатели, пред цялостен стадион след три седмици, кой знае? Дори след 0:2 няма от какво да се срамим и да навеждаме глави. Ще имаме своите шансове. Трябва да имаме вяра, макар класата на противника. Ще се подготвим оптимално добре и ща дадем всичко от себе си ", сподели Гурвенек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР