Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след равенството 2:2

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след равенството 2:2
Коментари Харесай

Стоилов: Спартак се възползва от грешките ни

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи след равенството 2:2 против Спартак Варна, че „ сините “ са позволили прекалено много неточности. Той означи, че не е характерно за тима да допусне гол от статично състояние.

„ За страдание допуснахме две неточности пред нашата врата и ни означиха два красиви гола. Не е характерно за нас, допуснахме гол от статично състояние. Не намерихме пътя към трети гол. Теренът беше сложен за комбинации и за игра “, разяснява Стоилов.

„ Ние допуснахме прекалено много неточности. Допуснахме напълно обикновени неточности и от там се получиха красиви голове “, добави той.

„ В атакуващ проект не успяхме да създадем повече обстановки и да вкараме още голове. В никакъв случай не е прелестно, когато Левски не печели “, продължи наставникът на Левски.

„ Трябва да отговорим и равнището и качеството на Левски. Ще намерим пътя към нашия си жанр. Трябва повече убеденост. Трябва да имаме повече хора в офанзива, с цел да може да вършим ротации. “

„ На този не сме правили дълготрайни проекти. Трябват ни атакуващи варианти, само че на този стадий няма нищо и не може да вършим никакви проекти “, сподели още Станимир Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР