Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се надява клубът бързо

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се надява клубът бързо
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Ще се боря за Левски, докато хората искат да помагат

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се надява клубът бързо да откри благодетели, които да му обезпечат финансова непоклатимост.

Във вторник столичани гостуват в Разград на първенеца Лудогорец от 17:45 часа.

" Нямаме осъдени и контузени футболисти като се изключи Асен Митков. Новото попълнение Джавад Ел Джемили ще вземе присъединяване в мача. Сега ще играем на добър терен против отличен съперник. Трябва по най-бързия метод да намерим игровия си темп. Очаквам Лудогорец да е в по-добър темп от нас. Лудогорец се показа чудесно против Андерлехт, заслужаваха да продължат ", показа той на конференцията преди срещата.

Наставникът на " сините " чака възпитаниците му да дадат всичко по силите си в името на успеха.

" Сега е моментът да покаже до каква степен стигат опциите му. Въпросът е Левски да играе с душа и сърце, както желаят последователите ни. Ще бъде значимо футболистите да имат предпочитание, динамичност и експанзия да се борят за Левски. Искам себераздаване и придвижване до края на мача. Дори и да играем на оптимално равнище е допустимо да не ни се получи, тъй като играем против Лудогорец ", добави той.

Специалистът насърчи почитателите да оказват помощ финансово на клуба и да погасят отговорностите към Национална агенция за приходите.

" Аз не тичам от моите решения. Винаги би трябвало да се пази ползата на Левски. Смятам, че би трябвало да се разгласи взаимна акция, за събиране на средства за отговорностите към Национална агенция за приходите. Само последователите в никакъв случай не са спирали да оказват помощ. Собствениците и благодетелите са хвърляли отбора на кучетата. Продажба на акциите на Левски може да докара до минимални проходи. Преди да желаеме средства, би трябвало да обявим истината за дължимите суми. Ще се боря за Левски, до момента в който хората желаят да оказват помощ. Отказът на Юнайтед груп да вземе клуба пристигна изненадващо. Трябва бързо да търсим решение ", безапелационен е той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР