Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви група от 21

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви група от 21
Коментари Харесай

Левски води 21 играчи в Разград за Лудогорец

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разгласи група от 21 футболисти за мачовете с Лудогорец. В нея попадна и националът Илиан Стефанов, който се възстановяваше дълго време от травма, само че има късмет да играе против " орлите ".
Днес двата тима играят от 15 ч. отсрочен мач за шампионата, а в неделя, отново на " Хювефарма Арена ", само че от 13,30 ч. е дуелът им от 1/8-финалите за Купата на България.
" Иска ми се тимът да играе на равнището, което бе в последните мачове с Лудогорец, да покажем най-хубавото, което можем. Изправяме се против добре отракан тим, хегемон в българския футбол. Важен миг е играчите да покажат упоритости против най-добре играещия тим в шампионата. Така всеки може да отбрани мястото си в Левски. Очаквам един горделив Левски с оптимално себераздаване. Ще подходим мач за мач, без да разделяме купа и състезание ", разяснява Стоилов и разгласи, че, въпреки и в групата, бранителят Ноа Сонко Сундберг има здравословни проблеми.
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разгласи днешния мач за най-съществен.
" Първо, ние не мислим за втори или трети мач. Винаги най-важният мач е идващият, този в четвъртък. Това няма да се промени. Очаквам да е сложен мач. Ще се надигнем против доста първокласен съперник и би трябвало да сме на равнище, да покажем упоритост, храброст и нашите най-хубави качества ", съобщи Шимунджа.> Анте Шимунджа,
" Тази обстановка е по-специфична. В четири дни ще играем с еднакъв съперник. Фокусирани сме върху първия мач и когато проучваме съперника. Очаквам от тях да сменят групировката в един от мачовете. Още един път - нашият фокус е върху мача в четвъртък, тъй като това е най-важният мач сега ", добави той.
Групата на Левски: Пламен Андреев, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Вендерсон Цунами, Абдулахи Шеху, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Филип Кръстев, Георги Миланов, Асен Митков, Марин Петков, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Уелтън, Роналдо, Борислав Рупанов, Преслав Бачев.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР