Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов коментира победата с 1:0

...
Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов коментира победата с 1:0
Коментари Харесай

Стоилов: Щастлив съм за привържениците на „Левски“, надявам се да спечелим и Купата

Старши треньорът на „ Левски “ Станимир Стоилов разяснява успеха с 1:0 против Лудогорец и класирането за финала на Купата на България.

Той съобщи, че е сюрпризиран от голямата крачка, която отборът му е направил за къс интервал от време.

„ Аз съм благополучен за последователите на „ Левски “, които бяха на стадиона и с нас играха мача и тези, които гледаха мача по малкия екран. Беше значимо за нашия тим да завоюва този дуел, с цел да се спре с клишетата, че „ Левски “ не може да играе пред аудитория. „ Левски “ се усеща два пъти по-горд пред цялостен стадион. Не сме мислили за елиминацията. Аз гледах на мача като израстването на нашия тим. След като два пъти бием хегемона в българския футбол, значи имаме прогрес. Трябваше още първото полувреме да решим мача с втори гол. Второто полувреме „ Лудогорец “ взе самодейността “, съобщи наставникът на Левски.

„ След като два пъти успяхме да победим „ Лудогорец “ и направихме два равни с „ ЦСКА-София “, сме създали голяма крачка. Не чаках толкоз бързо. Ще заприличаме на същинския „ Левски “. Трябва още много работа. Малко са играчите, само че се биха. Едни и същи играчи изкараха тежка серия мачове. Можем да обещаем на левскарите работа и почтеност “, добави Стоилов.

„ Левски “ е имал сложни моменти. Надявам се всички с общи старания да успеем да донесем първия трофей след дълго спиране. Има време дотогава. Трябва да мислим за празниците, за възобновяване. Надявам се да изиграем мач както прилича за „ Левски “ и да спечелим Купата “, сподели още Станимир Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР