Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира актуални теми около

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира актуални теми около
Коментари Харесай

Станимир Стоилов за подготовката, желанието за трофей и случилото се с братя Цоневи

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява настоящи тематики към тима. Специалистът приказва пред клубния канал за подготовката, новите играчи, както и случилото се с Борислав и Радослав Цоневи.

" На фона на всички неща, които ни съпътстват и проблемите, които имаме, клубът се постара да имаме оптимално положителни условия за работа. В последните години едва ли сме имали по-добри условия. Отбор като Левски заслужава да се приготвя в тези съвършени условия. Клубът направи всичко допустимо, макар че лагерът няма да коства на ниска цена. Отборът се приготвя в условия, които дават отговор на името и на престижа на Левски ", разяснява Стоилов.

" Движим се по нашия си проект, който имаме за работа. Засега вървим без пропуски в подготвителния развой. Футболистите се стараят. Условията, които са основани за хранене, за отмора и за възобновяване са положителни, което оказва помощ за по-лекото понасяне на подготовката. Най-важното е да се стабилизираме финансово и малко по малко, с доста работа, ще закараме тима там, където да дава отговор на името на клуба. Ние сме Левски и ще преследваме постоянно опцията за трофей "

" Идеята някои от тях да бъдат тук, макар че са дребни е да видят метода на живот и метода на работа, по какъв начин би трябвало въобще да се отнасят към подготвителния развой, към храненето, към възобновяване, към всичко. Групата не е огромна. 70% от тима е от наши футболисти ", добави той.
 В Левски чакат мечтан да стане свободен сътрудник
В Левски чакат мечтан да стане свободен сътрудник

Илиян Стефанов си потегля от Берое

" Основният диалог с братя Цоневи, който организирахме, бе за понижаване на заплатите. Тогава те не одобриха изискванията. Сираков им сподели, че могат да изоставен като свободни сътрудници. Все отново са юноши на клуба "

" Младите се стараят, пробват, част от тях приближават едно обичайно равнище, с цел да може да се конкурират ненапълно с играчите от главния състав, а другата част доста изостават. Те би трябвало да положат още старания, с цел да настигнат главната група. Стараят се момчетата, само че ще им би трябвало време и образование. От наша страна ще би трябвало да ги заставим да упражняват повече. "

" Възможността е огромна за младите футболисти, а почти това ще бъде и политиката на клуба. Естествено те би трябвало по най-бързия метод да се опитат да се преборят да бъдат част от главния състав. Ако успеем да наложил един-двама-трима от тях, това ще бъде един забележителен триумф за клуба. След това ще бъде доста по-лесно сглобяването на останалата част от тима. Стратегията и политиката с оглед това, че може да ни донесе добра финансова облага от такива млади играчи, би трябвало да имаме огромен брой играчи без да се тормозим от тяхното показване и от резултатите. "

" Все още не може да кажем дали Георги Миланов ще го забележим в игра в контролите в Турция. Тренира самостоятелно. Той се готви много съществено. Сам си слага по-висока задача за по-бързо възобновяване. Не мога да кажа съответно по кое време. Надяваме се до края на месеца да стартира по-сериозен подготвителен развой с групата. При него ще следим положението му всеки ден. Важното е той да оздравее и да му върнем спортната форма, която имаше преди контузията ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР