Старши треньорът на Левски Николай Костов очаквано остана доволен от

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов очаквано остана доволен от
Коментари Харесай

Николай Костов: Ако този мач беше без публика, може би нямаше да победим

Старши треньорът на Левски Николай Костов предстоящо остана удовлетворен от триумфа на своя отбор с 2:0 като хазаин на Славия в среща от 26-ия кръг на родната Първа лига.

На стадион " Георги Аспарухов " точни за триумфа бяха Рикардиньо и Марин Петков, само че след дуела наставникът призна, че неговият отбор е изнемощял след почивката и това е предоставило самодейността на гостите, които съгласно него са заслужавали повече

" През първото полувреме имахме добра игра, положителни взаимоотношения и висока преса. През второто полувреме обаче започнахме да отпадаме физически и се наруши салдото. Това се случи и с Евертон, Мислович, Охене... Балансът се наруши и започнахме да треперим ", показа Костов.

" Има го това във футбола. Славия се бореше и заслужаваха повече. Публиката малко се разстрои, за което скърбя. Победата обаче си е победа. Поздравявам футболистите на Славия и треньора им за играта през второто полувреме ", добави опитният експерт.

Наставникът на " сините " изрази вяра, че още в идващия кръг ще види своите футболисти по-свежи и в това време отдаде дължимото на публиката за триумфа против Славия.

" Надявам се още в идващия мач да бъдем по-свежи. Марин Петков не е изцяло възобновен, а и имаме други проблеми, с които трябваше да се съобразим. Ако този мач беше без аудитория, може би нямаше да победим ", приключи Николай Костов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР