Старши треньорът на Левски не остана доволен от представянето на

...
Старши треньорът на Левски не остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Подходихме безотговорно, футболистите не трябва да живеят в „розови“ сънища

Старши треньорът на Левски не остана удовлетворен от представянето на неговите играчи в отбраната след равенството от 1:1 против Септември София в първата си инспекция за лятото. Специалистът обаче акцентира, че това би трябвало да се промени.

„ Естествено, че не съм удовлетворен от представянето ни в отбрана, тъй като в този мач допуснахме 4-5 голови положения пред нашата врата, които за целия втори сезон ги нямаше. Трябва доста да променим играта в отбрана на целия тим. В офанзива имахме някои по-добри моменти, пропуснахме и много обстановки, само че сериозността, отговорността и силата на един тим се вижда в по какъв начин съумява да отнеме топката и по какъв начин да играе във фаза отбрана. Там към този момент е наш ангажимент на треньорите. Тази седмица, предвид на дребния брой играчи, сме подходили по-леко и безконтролно и по тази причина не подобаваше играта ни в отбраната както би трябвало. Не би трябвало футболистите не би трябвало да живеят в някакви „ розови “ сънища. Ако изглеждаме по този метод в отбрана във всеки мач, можем да получим толкоз голове, що се касае за една година не сме получавали. Не съм удовлетворен от сериозността и от достатъчната упоритост на играчите във фаза отбрана, тъй като в офанзива мога да играя и аз самичък “.

„ Твърде рано е да давам оценки на новите футболисти, те сами би трябвало да си ги извоюват. Щом е притеглим, значи сме решили, че има място в нашия тим. За тях също важи да подобрят играта си във фаза отбрана. Роналдо също е от два дни и действително не можем да даваме оценки. Трябва да се аклиматизират по най-бързия метод към нашия футбол и условия. Не мисля, че би трябвало доста време да се аклиматизираш, в случай че слушаш и изпълняваш това, което би трябвало. Нашият си сътвори една група, въпреки и не огромна, на която можем да създадем конкуренция. Имаме опция да избираме в някои в мачове кой да играе в офанзива. Всеки би трябвало да се бори за мястото си и да пази името и цвета на Левски “.

„ Доволен съм от младите играчи. Имаха предпочитание, движиха се добре. Това е ритъмът, в който би трябвало да работят. Да, сътрудниците от Септември имаха проблеми и по тази причина намалихме доста полувремената. Уважихме тяхната молба. Искахме да играем малко по-дълго. Извинявам се на нашите последователи. Ще потърсим да притеглим някой млад състезател, може и от чужбина, който по най-бързия метод след 3-4 месеца да играе във втория тим и да го приспособяваме в първия тим. Затова ще бъде употребен втория тим – за акомодация и по-бърдо преливане към първия тим “, съобщи Мъри на конференцията си след контролата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР