Старши-треньорът на Левски Лукойл - Константин Папазов направи изключително емоционално

...
Старши-треньорът на Левски Лукойл - Константин Папазов направи изключително емоционално
Коментари Харесай

Тити Папазов: Господ им го върна за всичката омраза, всеки да припознава каквото си поиска

Старши-треньорът на Левски Лукойл - Константин Папазов направи извънредно прочувствено изявление след успеха над Балкан (Ботевград), която обезпечи на " сините " купата в Националната Баскетболна Лига през сезон 2017/18.

 Левски Лукойл победи Балкан (Ботевград) с 86:85 и победи с купата на България
Левски Лукойл е първенец на България след луда драма против Балкан!

Край на дългото очакване за Тити Папазов и компания

" Днес с Божията помощ спечелихме. Съперникът изпусна два удара под коша, тъй като всички ние се бяхме изправили против злото и омразата. В продължение на 5 месеца всички, като се изключи няколко клуба, само че три от главните клуба от самото начало сееха ненавист и злоба към нас и всичко това, което те вършиха, Господ им го върна. Защото, в случай че в три мача ние бяхме по-добрия тим, то през днешния ден Балкан игра на гребена на страстта, имаше един приказен Захариев, само че видяхте един необикновен Левски, който се върна от -15 точки и когато най-после ориста беше в ръцете на Господ, Той си сподели тежката дума ".

 Треньорът на Балкан отчаян след злополучно изгубения дуел
Треньорът на Балкан отчаян след злополучно изгубения дуел

" Левски Лукойл е доста първокласен тим, занапред ще приказваме за моето бъдеще "

" Няма по какъв начин с толкоз ненавист против нас, Той да не ни помогне. Това е истината. Съжалявам, че и всички вие станахте неволни участници в тази ненавист, само че това са обстоятелствата. Чухме всевъзможни неща и даже на господин Голомеев ще отговоря - няма такава на света като синята обич. Тези хора избавиха тима 2015-а година и това е тима на сърцето им и това е тима, който носи купите на Левски. Който където желае да се припознава, няма значение. Ние не сме правили банкрути, ние единствено сме създали нещо, с цел да го има баскетбола в София ".

" Искам да благодаря на ужасно доста хора, само че в този момент надали ще мога да се съсредоточвам. Благодаря на всички, които дочакаха своя момент. Мога да кажа, че работих с тим, в който всички играчи преглътнаха егото си и в този момент желая да отбележелите, че това е тимът на Лукойл и съм уверен, че това е най-сладката купа за господин Златев, както съм уверен и че тази купа е купата извоювана с най-вече български минути ", съобщи Папазов пред камерите на Българска национална телевизия.

 Божо Аврамов: Много хора гледаха на нас по неприятен метод
Божо Аврамов: Много хора гледаха на нас по неприятен метод

" Свършихме си работата и в този момент е време за отмора "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР