Старши треньорът на Левски Живко Миланов остана доволен от трудната

...
Старши треньорът на Левски Живко Миланов остана доволен от трудната
Коментари Харесай

Живко Миланов: Такъв Левски искам да виждам

Старши треньорът на Левски Живко Миланов остана удовлетворен от сложната победа с 3:1 над Царско село. Това бе първи триумф за "сините " през новия сезон, а съгласно експерта той желае да вижда тъкмо подобен тим.

"Един мач с 2 разнообразни страни. С едно безобразно първо полувреме. Има от кое място да пристигна това. Има аргументи. Липса на резултати, на точки. Оттам идва неналичието на убеденост. Излязохме плахи, без самочувствие. На полувремето им споделих някои неща, които не са за пред камера. Те демонстрираха реакция и радикално друго лице. Такъв Левски желая да виждам ", стартира той.

"Винаги всичко идва от точките. Това ти дава убеденост. Дано тази победа им даде самочувствие и да покажат положителната си страна нататък ", продължи Миланов.

"Левски към момента не е подготвен. Ще ни трябват на 2-3 позиции играчи, с цел да сме конкурентноспособни. Георги Миланов много време не е играл и сега и подготовка не е водил с нас. Дава маскимума. Няма сериозен проблем, а просто разбиране на крайници ", призна наставникът

За Ради Цонев:

"Надявам се още за идващия мач. "

За Здравко Димитров:

"Имах спеициален диалог по този въпрос и целия живот на Здравко Димитров. Той има неповторими качества и би трябвало да ги развие. Ако продължава с нелепостите, ще е просто един гений, минал през футбола. "

"В Левски мъчно се работи умерено. Надявам се в следащите мачове да вземем нужните точки, които да дадат успокоение ", приключи разбора си експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР