Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира победата с 4:0

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира победата с 4:0
Коментари Харесай

Роси: Критиката е част от играта

Старши треньорът на Левски Делио Роси разяснява успеха с 4:0 над Дунав в мача от 18-ия кръг на Първа лига.

Роси изравни връх в Русе, размеси картите и Левски полетя

“В този мач двата тима опитваха да се надлъгват. Първите 20 минути парадоксално изпуснахме средата на терена, макар че имахме няколко благоприятни условия за гол. След това, когато отбелязахме гол, стана по-лесно за нас”, разяснява Роси.

“Успехът не се дължи единствено на Антонио Вутов. Не е единствено заслуга на един футболист, а на целия тим. Той се показа почти добре на върха на атаката”, сподели още той.

Васил Панайотов: Мачът се разви добре

“Ние не излизаме да играем защитно. Някой път това се получава. Както в предишния мач, направихме едно доста мощно първо полувреме, не можахме да отбележем голове. В този мач съперикът ни разреши да играем атакуващо и да отбележим голове”, добави наставникът на “сините”.

“Критиките са част от играта. Приемаме ги. Днес както в предходните мачове, можеше да отбележим повече голове. Заслужено спечелихме”, съобщи Роси.

“Жуниор Мапуку е състезател, който обича да играе по-широко, не толкоз в средата. Все отново и за тази позиция, на която би трябвало да играеш, би трябвало да правиш някои характерни придвижвания. Днес игра добре”, приключи италианскит експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР