Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев разкритикува играта на своя

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев разкритикува играта на своя
Коментари Харесай

Генчев критичен към защитата на Крумовград

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев разкритикува играта на своя тим в отбрана при загубата с 2:3 от Черно море във Варна. 

" Влязохме с прекомерно огромен почит. Факт е, че са измежду най-хубавите тимове в нашето състезание, а мощен хазаин. Трябваше да бъдем по-смели. След първия гол имахме положителни 20 минути, а след третия Черно море си намерения, че мачът е решен. Това би трябвало да ни е за образец по какъв начин би трябвало да започваме и приключваме срещите си от първата до последната минута. "

" Това, че осъществяваме два гола като посетител във Варна е доста добре, само че трябваше да чакаме съперникът да ни поведе, с цел да заиграем по-смело в офанзива. Във втори следващ мач позволяваме три попадения, което по никакъв начин не е добре, въпреки всичко играем с трима централни бранители. Не мога да кажа, че Черно море сътвори доста положения, само че имам искания към първите две попадения за наши неточности. "

" За нас елементарен дуел няма. В тази серия без победа има и психическо напрежение. Трябва да подобрим играта в отбрана. Няма по какъв начин да разделяме играта ни на двете етапи, те са еднообразно значими. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР