Старши треньорът на коментира загубата на своя тим от в

...
Старши треньорът на коментира загубата на своя тим от в
Коментари Харесай

Владимир Димитров: Проспахме първото полувреме, класата реши мача

Старши треньорът на разяснява загубата на своя отбор от в мач от Втора лига. Радомирци отстъпиха с 1:2 вкъщи, а съгласно наставника класата е решила мача.

" Съжалявам, само че закономерно загубихме. Проспахме първото полувреме. Прекалено респектирани и припряни бяхме. Почти нищо градивно не направихме през първата част. Второто полувреме вкарахме повече експанзия, продължихме да търсим гола. В края на мача можеше и да спечелим точка.

Не влизаме съсредоточени в мача, не можем да намерим ритъма, само че през днешния ден имам пояснение за загубата - класата реши мача. Отборът на Пирин от 3 положения вкара 2. Качеството на техните футболисти е много по-високо от това на нашите и закономерно, откакто не можеш да вкараш положеният си, губиш мача.

Имаме проблеми. Както и Пирин, по този начин и ние. Но двама от най-силните ни футболисти не взеха присъединяване в този мач. Единият с ковид, другият със фамилни проблеми. Те са извънредно скъпи за нас, а и ние нямаме тази дълбочина на пейката, с цел да можем да ги сменяем.

Няма напрежение, почиваме последния кръг, по-късно идва нов полусезон. Ще вземем ограничения и като селекция, тъй че няма нищо притеснително. време на паузата няма на какво да акцентира, в тези времена нищо не можеш да планираш. Почиваме и мислим за идващия полусезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР