Старши треньорът на Кипър Тимур Кецбая говори пред БНТ часове

...
Старши треньорът на Кипър Тимур Кецбая говори пред БНТ часове
Коментари Харесай

Селекционерът на Кипър: Надявам се да стане хубав мач с България, искам да спечелим

Старши треньорът на Кипър Тимур Кецбая приказва пред Българска национална телевизия часове преди контролата с българския народен тим по футбол в Ларнака. Двубоят е на следващия ден вечер от 20 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport.

Пред публичната телевизия експертът изрази вяра да стане прекрасен мач с отбора на Младен Кръстаич и добави, че за него е значимо Кипър да печели.

„ Гледах някои мачове на България, разполагате с забавни играчи. Надявам се да стана прекрасен мач. При нас има кадрови проблеми. Много от националите ни са млади, само че това ще бъде страховит опит за тях. Искам да печелим, това е значимото за мен “, съобщи старши треньорът на Кипът Тимур Кецбая.

Той разкри, че против „ трикольорите “ ще излезе с радикално изменен състав по отношение на последния формален мач на Кипър против Косово в Лигата на нациите, изгубен с 1:5. Бившият нападател на Лудогорец Пиерос Сотириу също не е в селекцията на кипърците.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР