Старши треньорът на Карло Анчелоти говори за състоянието на централния

...
Старши треньорът на Карло Анчелоти говори за състоянието на централния
Коментари Харесай

Анчелоти проговори за състоянието на Бензема

Старши треньорът на Карло Анчелоти приказва за положението на централния нападател Карим Бензема след успеха над Реал Сосиедад в . Опитният французин беше сменен наложително още в 17-ата минута и съвсем несъмнено ще пропусне мачовете с Интер и Атлетико Мадрид.
“В идващите дни ще забележим какво е положението на Карим, само че нямам доверие да мога да го употребявам във вторник. Надявам се обаче да е подготвен за дербито с Атлетико в неделя”, разяснява Карло Анчелоти след успеха на “Аноета”.
“Бяхме компактни и не оставяхме свободни пространства на домакините. Лука Йович се включи доста мощно. Той не играе постоянно, само че има огромен принос за трите точки. На почивката споделих на футболистите, че не съм удовлетворен от видяното след 30-ата минута, когато започнахме да вършим глупави нарушавания и да пращаме дълги топки напред. След гола, с който поведохме, стана много по-лесно”, показа Анчелоти.
“Денят беше добър за нас, само че сезонът е дълъг. Срещу нито един противник не е елементарно. Имаме преднина и ще се опитаме да я запазим и увеличим. Във футбола за три дни всичко може да се промени. Сега мислим за мача с Интер, а не за Атлетико. Знам какво значи дербито за почитателите. В тези мачове няма фаворити”, добави италианецът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР